DruštvoNajčitanjije

Zbog izlivanja reka, saobraćaj obustavljen na više deonica u Srbiji

Izlivanje reka razlozi su za prekid saobraćaja u više mesta u Srbiji, a jedno od njih je Mlanča na putu Ivanjica-Ušće.

Izlivanje reka razlozi su za prekid saobraćaja u više mesta u Srbiji, a jedno od njih je Mlanča na putu Ivanjica-Ušće.

“Gračanica-Ljubovija, kod motela u Ljuboviji u toku je obustava saobraćaja zbog izlivanja reke Ljubovidje i urušavanja mosta. Alternativni putni pravac su lokalni putevi u Ljuboviji”, navodi se u saopštenju Puteva Srbije.

Na putu Arilje-Ivanjica u mestu Klisura, kako ponavljaju, obustavljen je saobraćaj zbog izlivanja Moravice koja je ujedno i oštetila trup puta.

Putevi Srbije navode da se produžavaju radovi na putu Pakovraće (Markovica) – Užice.

U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, navodi se u saopštenju i da će radovi biti završeni do 1. septembra.

Na auto-putu, deonica Surčin-Obrenovac, u zoni petlje Surčin jug, od sutra do 1. jula, radiće se na zameni zaštitne ograde u zoni dva portala sa putokaznim tablama za vođenje saobraćaja.

Prvi portal je na desnoj kolovoznoj traci u smeru ka Ostružnici neposredno ispred isključenja sa auto-puta E-75, drugi je na levoj kolovoznoj traci.

Od sutra će se kako navode Putevi Srbiije, raditi na desnoj kolovoznoj traci na zameni ograde u dužini od 18 metara na mestu prvog portala, a zatim u dužini od 76 metara u zoni drugog portala.

Za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka u zoni prvog portala a zatim u zoni drugog portala.

U utorak radovi na levoj kolovoznoj traci u zoni drugog portala, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna na levoj strani razdelnog pojasa u dužini od 76 metara.

Radovi na levoj kolovoznoj traci u zoni drugog portala počinju 1. jula, za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka, zbog radova na levoj kolovoznoj traci na bankini u dužini od 18 metara.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

Zadržavanja za teretna vozila jedino postoji na graničnom prelazu Horgoš, je 60 minuta.

Dragi čitaoci portala,

Kako biste uvek bili u toku sa najnovijim vestima iz zemlje i sveta, na Vašem Android uređaju preuzmite aplikaciju Kuckaj, samo jednim klikom.

Tagovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Back to top button
Close
Close