HronikaNajčitanjije

Tuča na biračkom mestu na Novom Beogradu: Udarci pesnicom zbog propuštanja trudnice

Na izbornom mestu 23, u Bulevaru umetnosti, na Novom Beogradu potukla su se danas dva birača neposredno ispred ulaza na glasačko mesto.

Na izbornom mestu 23, u Bulevaru umetnosti, na Novom Beogradu potukla su se danas dva birača neposredno ispred ulaza na glasačko mesto.

Policija je odmah izašla na mesto događaja i zatekla aktere tuče, P. K. (79) i N. I. (35).

P. K. je izjavio da ga je N. I. udario zatvorenom šakom u predelu glave, dok je N. I. rekao da je do sukoba došlo nakon što su njegovu suprugu, koja je trudna, pustili da uđe preko reda, zbog čega je P. K. negodovao i psovao, saopštio je MUP.

Prema navodima N. I, on je upitao P. K. u čemu je problem, nakon čega ga je P. K. udario pesnicom u glavu, a on mu je potom uzvratio.

Oni nisu zahtevali lekarsku pomoć i privedeni su u Policijsku stanicu Novi Beograd.

O događaju je obavešten nadležni tužilac koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela, nakon čega je konsultovan i nadležni sudija za prekršaje koji se izjasnio da se protiv P. K. i N. I. podnesu odgovarajuće prekršajne prijave.

Incident je Policijskoj stanici Novi Beograd prijavio predsednik biračkog odbora saopštio je MUP.

Dragi čitaoci portala,

Kako biste uvek bili u toku sa najnovijim vestima iz zemlje i sveta, na Vašem Android uređaju preuzmite aplikaciju Kuckaj, samo jednim klikom.

Tagovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Back to top button
Close
Close