HronikaNajčitanjije

Teška nesreća kod Čačka – vatrogasci sekli auto da spasu ljude, poginuo mladić FOTO

Čačak -- U čačanskom selu Prijevor oko 15 časova došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je jedno lice izgubilo život, a jedno lice je povređeno, javlja RINA.

Čačak — U čačanskom selu Prijevor oko 15 časova došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je jedno lice izgubilo život, a jedno lice je povređeno, javlja RINA.

Do udesa je došlo kada je vozač automobila marke pežo, koje se kretalo u pravcu Čačka pod još neutvrđenim okolnostima prešlo u drugu traku i direktno se sudarilo sa kombijem koji je dolazio iz drugog smera.

Od siline udarca oba vozila su završila u kanalu pored puta.

Suvozač u pežou podlegao je povredama, a vozač koji je izazvao sudar, prevežen je u čačansku bolnicu.

“Sedeli smo ispred kuće kad je počelo nevreme i čuli smo jak udarac. Kad smo izašli na ulicu videli smo kombi i pežo u kanalu. Vatrogasci su odmah došli, isekli auto i izvadili mladiće koji su bili unutra. Jednom nažalost nije bilo spasa”, rekao je jedan od očevidaca za RINU.

Dalja istraga utvrdiće sve okolnosti pod kojima je došlo do ove saobraćajne nesreće, a kako se pretpostavlja jedan od uzroka mogla bi biti neprilagođena brzina uslovima na putu.

Deonica na kojoj se desila ova nesreća jedna je od prometnijih, jer povezuje centar Čačka sa brojnim selima koja gravitiraju u tom pravcu.

Dragi čitaoci portala,

Kako biste uvek bili u toku sa najnovijim vestima iz zemlje i sveta, na Vašem Androiduređaju preuzmite aplikaciju Kuckaj, samo jednim klikom

Tagovi

Povezani članci

Back to top button
Close
Close