Region

PU Gradiška: Pronađena droga, dvoje uhapšenih

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška,u saradnji sa Graničnom policijom Bosne i Hercegovine, Terenskom kancelarijom sjevero-zapad, lišili su slobode K.E. iz Jelaha i H.A. iz Tešnja, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo ''Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga''.

Policijski službenici PU Gradiška pronašli su i oduzeli opojnu drogu u Srpcu.

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška,u saradnji sa Graničnom policijom Bosne i Hercegovine, Terenskom kancelarijom sjevero-zapad, lišili su slobode K.E. iz Jelaha i H.A. iz Tešnja, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo ”Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga”.

Naime, dana 19.05.2020. godineoko 08.50 časova u mjestu Kaoci, opština Srbac policijski službenici Policijske uprave Gradiška na osnovu naredbe Osnovnog suda u Gradišci, izvršili su pretres vozila i lica K.E. iz Jelaha i H.A. iz Tešnja.

Tom prilikom pronađeni su i oduzeti sljedeći predmeti: praškasta bijela materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu ”Speed” ukupne bruto mase 126.29 grama, 45 komada tableta koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu ”Ekstazi”, suha biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu ”Marihuanu” ukupne bruto mase 3 grama, kao i druge predmete koji se mogu dovesti u vezu sa krivičnim djelom.

Pronađeni predmeti su izuzeti i poslužiće kao dokaz u krivičnom postupku.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka pod čijim nadzorom su preduzimane mjere i radnje.

Po kompletiranju predmeta nadležnom Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka protiv K.E. i H.A. biće podnešen Izvještajo otkrivanju krivičnog djela i počinioca zbog postojanja osnova sumnje da su počinilikrivično djelo ”Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga”.

Dragi čitaoci portala,

Kako biste uvek bili u toku sa najnovijim vestima iz zemlje i sveta, na Vašem Androiduređaju preuzmite aplikaciju Kuckaj, samo jednim klikom.

Tagovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Back to top button
Close
Close