PR Tekst

Bliže se izbori, kladi se i zaradi ozbiljan novac na jedinom sajtu koji je izbacio ponudu

Sve je spremno za održavanje izbora za novi saziv Narodne skupštine Republike Srbije 21. juna. Kladionica Meridian je jedina na domaćem tržištu pripremila preko 500 različitih kvota za kladjenje na imena novog premijera, ministara i stranaka koje će preći cenzus.

Sve je spremno za održavanje izbora za novi saziv Narodne skupštine Republike Srbije 21. juna. Kladionica Meridian je jedina na domaćem tržištu pripremila preko 500 različitih kvota za kladjenje na imena novog premijera, ministara i stranaka koje će preći cenzus.


Kada je reč o novom premijeru, kladionica Meridian nude veoma zanimljive kvote – primera radi, ukoliko bi novi predsednik vlade postao Miloš Vučević, aktuelni Gradonačelnik Novog Sada kvota je veoma unosnih 2.50, čime na uloženih 1000 dinara dobijate 2500 dinara.

Pored gradonačenika Novog sada koji važi za jednog od velikih favorita za novog mandatara, u ponudi je još preko 30 poznatih imena iz javnog života – sporta, kulture, medicine, umetnosti…


Već se uveliko spekuliše ko ostaje u Nemanjinoj 11 a ko će morati da napusti svoju ministarsku fotelju. Meridian se zbog toga pobrinuo da onima koji imaju znanje iz politike pripremi bogat izbor  kvota za kladjenje na nove ministre.

Mediji već izvesno vreme prenose procene prema kojima će Jelena Trivan, aktuelna direktorka Službenog glasnika, postati član Vlade, što potvrđuje i ponuđena kvota od 4.00. Veoma zanimljiva je i kvota na Maju Gojković, predsednicu Narodne skupštine u prethodnom sazivu.

Prema brojnim pouzdanim procenama, ona zasigurno napušta mesto prerdsednice Skupštine Srebije i seli se u Nemanjinu 11. što predočava i više nego sigurna kvota od 1.10. Među favoritima za još jedan ministarski mandat svakako su aktuelni ministar državne uprave i lokalne samouprave – Branko Ružić ( ), bivši ministar kulture Ivan Tasovac, kao i ministar Nenad Popović.


Poslanički sastav novog saziva Narodne skupštine Republike Srbije umnogome će zavisiti od broja političkih stranaka koje će preći cenzus. Uvidom u najozbiljnije analize, bukmejkeri kladionice Meridian procenjuju da će, pored neprikosnovene Srpske napredne stranke (61,01%), u parlament će ući još i Socijalistička partija Srbije (12,10%), Srpski patriotski savez – SPAS (4,25%).

Vrlo blizu cenzusa su i Pokret slobodnih građana (3,20%) i Srpska radikalna stranka (3,10%). Takođe, Srpska stranka Zavetnici koju predvodi Milica Đurđević – Stamenkovski nova je politička opcija koja će učestvivati na ovim parlamentarnim izborima.

Po proceni Meridianovih bukmejkera, sledi im grčevita izborna borba za ulazak u parlament, jer se njihov trenutni rejting procenjuje na oko 1.90%. U koji god rasplet da ste uvereni u pogledu stranaka koje će činiti naredni saziv Parlamenta i ako niste uvereni u procene kladionice Meridian, kladite se i ozbiljno naplatite svoje poznavanje domaćih političkih prilika.


Samo u kladionici Meridian čekaju vas  najbolje kvote za kladjenje na rezultate parlamentarnih izbora, imena novog premijera i ministara, a za sve nove igrače spremna je i neverovatno dobra promocija – dupli dobitak na prvom tiketu.

Dragi čitaoci portala,

Kako biste uvek bili u toku sa najnovijim vestima iz zemlje i sveta, na Vašem Android uređaju preuzmite aplikaciju Kuckaj, samo jednim klikom.

Tagovi

Komentara

  1. Zaista su dobre kvote ali ima dosta koje su mi primamljive ovde tako da ni ova Jelena Trivan nema lošu kvotu čak 4.00, odlična stvarno…

  2. Ovo moze samo u Meridianu, da jednom imamo sansu da vidimo korist od politicara i izbora 😁 samo treba dobro odabrati kvote

  3. Kvote su odlicne, a bogata je i ponuda igara. Pogledacu sta se nudi za izlaznost po gradovima, to bi mozda odigrala.

  4. Vlada ce ostati u istom sastavu tako da bih glasao za ove procente stranaka u Vladi. Znaci napredna, socijalisti i radikali ulaze mozda i u vecem postotku od ponudjenih.

  5. Fantasticna ponuda predsednickih izbora i veliki izbor igara sa najboljim kvotama. Meridian uvek spreman sa novitetima…

  6. Ovaj gradonačelnik NS mi je nekako najveći kandidat za premijera. Mrtva trka ali ili on ili Ivica 😎

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Back to top button
Close
Close