ShowbizStrani

Novi detalji razvoda: Kanje se nakon razvoda seli u London?

Nakon što je svetom odjeknula vest o razvodu najpoznatije starlete Kim Kardašijan i repera Kanjea Vesta, stalno “cure” novi detalji.

Foto: EPA/EFE/RINGO CHIU

Sad su se svetski mediji raspisali o tome kako muzičar ozbiljno razmišlja o tome da se nakon razvoda preseli u Evropu, a na vrhu liste mu je London. Izvori kažu da je proučavao kuće kad je u oktobru posetio glavni grad Ujedinjenog Kraljevstva.

“Kanje je rekao prijateljima kako svoju budućnost vidi u Londonu kad se razvod okonča. Takođe, želi u Evropi da proširi svoj hor sa kojim redovno nastupa na ‘nedeljnim službama’ i misli kako bi London mogao da bude dobar početak za to”, ispričao je izvor za “Mirror”.

Iako je ova vest mnogima bila šok, izgleda da postoje i oni koji su znali da će ovaj dan kad-tad doći. Bivša dadilja porodice Kardašijan, Pem Behan (52), na samom počeku njihove veze znala je da to neće potrajati.

“Za razliku od Kim, Kanje nije znao da se nosi sa ogromnim uspehom. Divim joj se što je šest godina pokušavala da održi taj brak. Znam da je to radila uglavnom zbog dece – rekla je za “The Sun”.

Izvor
b92.net
Back to top button