KošarkaSport

NE IGRA BOGDAN, NE IGRA NI NJEGOV TIM: Vođa ekipe je BESAN zbog najnovije odluke

Dok srpski NBA as Bogdan Bogdanović počinje oporavak od preloma kosti u kolenu, njegovi saigrači moraće na prinudnu pauzu. Naravno, zbog korone.

Svi moraju na pauzu

Dok srpski NBA as Bogdan Bogdanović počinje oporavak od preloma kosti u kolenu, njegovi saigrači moraće na prinudnu pauzu. Naravno, zbog korone.

Utakmica Finiksa i Atlante zakazana za sredu uveče odložena je zbog praćenja kontakata igrača Sansa. Oni su u ponedeljak igrali protiv Vašingtona, a Vizardsi imaju pozitivne igrače u ekipi, pa je i njihov meč protiv Jute odložen.

NBA liga ove nedelje je u teškoj situaciji, u kojoj je već morala da odlaže utakmice zbog pozitivnih, ali i da pooštri svoje propisane mere, prema kojima je košarkašima sugerisano da još pažljivije vode računa o svom zdravlju i zdravlju drugih.

Posle tih poteza, rukovodstvo lige se nada da ubuduće neće dolaziti u situaciju koja se danas ponovila i u kojoj Finiks nije imao osmoricu raspoloživih igrača da igra protiv Atlante. Utakmica je zato morala da bude odložena i to je izuzetno naljutilo lidera Hoksa, Treja Janga.

Prokletstvo“, napisao je na Tviteru Bogdanov saigrač.

Izvor
Klix

Slični članci

Back to top button