DomaćiNajnovijeShowbiz

CECA IMA NOVOG DEČKA: Ovo je zgodni Bogdan koji je osvojio pevačicino srce! Uslikani kako se drže za ruke (FOTO)

Svetlana Ceca Ražnatović (47) već neko vreme je navodno u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem (38) iz Beograda!

Upoznali se na rođendanu i od tada se ne razdvajaju.

Svetlana Ceca Ražnatović (47) već neko vreme je navodno u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem (38) iz Beograda!

Prema rečima izvora bliskom paru, upoznali su se na rođendanu Cecine prijateljice, a posle nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.

“Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajednočkog prijatelja videli nekoliko puta, gde su se rodile simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo među najužem krugom prijatelja. Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da izlazi u javnost, čemu svedoče i ove paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a pre toga ovaj par je viđen na Jahorini gde su sa društvom uživali u zimskim čarolijama… Naravno, da Cecin odlazak na Jahorinu nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala” otkriva izvor koji je do detalja upućen u ljubavnu vezi Ražnatovićeve. 

Inače, Bogdan je dugi niz godina u ugostiteljstvu i veoma je uspešan u svom poslu. Iz njegove emotivne prošlosti, svakako treba pomenuti da iza sebe ima brak, razveden je skoro pet godina, a ćerka Iskra mu je centar sveta, te na njegovom Instagram profilu možemo videti veliki broj zajedničkih fotografija.

Ceca nije želela da komentariše ove navode, samo je kratko poručila da ne želi da pričao svom privatnom životu.

Slični članci

Back to top button